Alles wat je aandacht geeft groeit......
Hieronder vind je informatie over mezelf.

Dit ben ik.

  

Wie ben ik.

Hallo!! Mijn naam is Hinke Brouwer. Wonende in het prachtige dorp Burgum. Ik ben moeder van twee kinderen en twee bonuskinderen. Ik mag graag muziek luisteren, dansen en zingen. Ook ben ik verliefd op de natuur en zie ik het leven als een cadeau! En door alle uitdagingen in ons leven, groeien we naar onze eigen ik. Je innerlijke thuis. 

 

Wat wil ik bereiken.

Ik ben per 1 februari 2019 begonnen als kindercoach en opvoedcoach. Mijn focus ligt vooral in erkenning en oplossingsgericht werken. Een manier waarbij het kind op zijn eigen veerkracht kan vertrouwen en met zijn of haar ouder(s) weer verder kan. Ik coach een kind met de ouder(s) erbij, want de ouder(s) moeten hun verantwoording in het opvoeden zelf weer op pakken... Ik vind het heel belangrijk in een coachsessie dat de erkenning van het probleem er mag zijn, want vanuit de erkenning kun je verder met oplossingen. Ook werk ik met coachmaterialen, want daardoor ervaart een kind het bewuster waar er verandering in mag komen. Hieronder vind je onder andere een paar coachmaterialen. Ik ben er van overtuigd dat ieder kind en ouder het zelf kan! De behandelsessies vinden plaats in Burgum.


 Opleiding.

Ik heb mijn opleidingen gevolgd bij Tea Adema in Burgum. Vanaf het eerste moment was de opleiding een cadeau voor mij. De vele inzichten die het mij als mens heeft gebracht wil ik graag doorgeven aan anderen. Daarnaast heb ik ook een workshop gevolgd bij Kidzwijz, Movement Based Learning (bewegen doet leren!).

Naast mijn kindercOach opleiding heb ik ook de opleiding Reiki 1 gedaan. een therapievorm op basis van energieën.

Mijn doel is om mezelf steeds verder te ontwikkelen, want je bent nooit uitgeleerd en vind het ontzettend belangrijk om nieuwsgierig te staan in het leven. Dit geeft me energie die ik graag inzet in de coachsessies.