Alles wat je aandacht geeft groeit......
Hieronder vind je informatie over:

Mijzelf

  

Wie ben ik.

Mijn naam is Hinke Brouwer. Ik ben moeder van twee kinderen en twee bonuskinderen. Wij hebben een samengesteld gezin met vele uitdagingen. Zelf ben ik ook opgegroeid met gescheiden ouders. Hier komt ook mijn passie voor coaching vandaan.

 

Wat wil ik bereiken.

Ik ben per 1 februari 2019 begonnen als kindercoach en opvoedcoach. Mijn focus ligt vooral op het oplossingsgericht werken. Een manier waarbij het kind op zijn eigen veerkracht kan vertrouwen en met zijn of haar ouder(s) weer verder kan. Daardoor zijn er minder coachsessies nodig, want we zoeken naar de oplossing en blijven niet hangen in het probleem. We erkennen het probleem wel, want het mag er zijn! Ik ben er van overtuigd dat ieder kind en ouder het kan! De behandelsessies vinden plaats in Burgum.


 Opleiding.

Ik heb mijn opleidingen gevolgd bij Tea Adema te Burgum. Vanaf het eerste moment was de opleiding een cadeau voor mij. De vele inzichten die het mij als moeder heeft gebracht wil ik graag doorgeven aan anderen. Daarnaast heb ik ook een workshop gevolgd bij Kidzwijz, Movement Based Learning (bewegen doet leren!).

Naast mijn kindercOach opleiding heb ik ook de opleiding Reiki 1 gedaan. een therapievorm op basis van energieën.

Mijn doel is om mezelf steeds verder te ontwikkelen, ook wil ik me meer ontwikkelen in samengestelde gezinnen, dit geeft me energie die ik graag inzet in de behandelingen.